Fråga frågor.

PaulHat

Vad har du på dig? Adidasshorts och en HOPE-tisha.

Vad har du ätit idag? Sparris och mozzarellapizza som jag gjorde från den där River Cottage-kokboken. Havregrynsgröt. Vattenmelon. Jordgubbar.

Vem saknar du? Mormor. Sa ikväll vid köksbordet att jag fortfarande inte fattar att hon är borta. Och så kom tårarna på en millisekund. Alla andra dödsfall jag varit med om har inte varit så “overkliga” som det här. Som om jag inte vill släppa henne, vill inte besöka gården och upptäcka att hon inte finns där rökandes vid vedspisen.

Senaste köp? Små vita prästkragar till min Rörstrandskruka från auktionsverket.

Vad skrattade du senast åt? Jag vet fan inte. En sådan dag alltså. Är mer av typen lättrörd till tårar av PMS så att höra om hur mina barn lekte med varandra idag var fint. Hur bra polare de ändå redan är, att det var värt att skaffa barn tätt för att se det här.

Vad önskar du just nu? 100 saker men något enkelt: Att frivillig människa kommer hit och sätter ihop ljusbollslingan till barnens sovrum för jag pallar inte med pillret. Mest oteknisk i stan.

Vad grät du senast åt? Taxilandetbloggen.

Vem sov du senast med? Det är ett helt gäng. Får knappt plats. Sover sämst. Inväntar den dyra familjesängen så att jag iaf kan ligga på rygg och inte bara på sidan ihopklämd.

Vad läser du just nu? Köpte en hög med böcker i början av sommaren, sedan flyttade vi och nu är allt huller om buller. Jag läser nyheterna. Och barnböcker förresten, icke att förglömma. Jag har läst om en kanin och en röd ballong ungefär 42 ggr. Älskar biblioteket. Lånade 15 nya barnböcker idag. Men vuxenböcker? Nada.

Senast sedda film?
EGO. Jag tyckte att tjejen som spelade huvudrollen var fin och bra. Fick också flashback från att Bodil Malmsten sa, när jag inte hade bott i Stockholm så länge, att hon gillade mig för att jag inte visste vad “Svampen” var för något. Och om ni inte sett filmen så handlar den lite om Stureplansliv. Inget för mig.

Vilken svordom använder du mest? Fan.

Vem var den senaste som ringde dig?  Det ringer aldrig någon till mig? Folk skickar sådana där internetmeddelanden bara. Men om någon ringer så är det väl fadern till mina barn som säger – Fixa välling, vi kommer snart upp! som idag.

3 inkomna sms?

“Ni får givetivis gärna bo i stugan i Mellbystrand om ni inte tänkt köra upp samma kväll. Ska bli så härligt att ses!”

“Är sugen på dekadens och allmänt slackerliv. Kram till fina du och din fina familj!”

“Satt i bilen och önskade att du och din kamera var med. Nästa år blir det en längre tripp, ni kanske vill med? Barnen är ju större då… Kram.”

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Samhällskunskap.

Vilken är din favoritfrukt?
Äpple (med lättkeso helst).

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Loreen av en 5-åring förra veckan t.ex.

Vad är du rädd för?
Allt! Stroke mest.

En person du tycker är snygg?
Jag tycker ju bara att min man är snyggast sedan jag träffade honom. Har inget frikort. Jag hittade min egen Paul McCartney. Men snygga kvinnor då? Maria Bonnevie och Salma Hayek.

Blir du lätt svartsjuk?
Nä. Det var tider det… men nu är jag så vuxen.

Din favoritkaraktär ur en serie?
Severus Snape – kallar Harry Potter för ‘serie’ nu. Kollar inte på nya serier. Fattar inte hur alla hinner/orkar se alla 42323 avsnitt av alla HBO-serier Mvh småbarnslivet. Gamla figurer: Agent Dale Cooper. Dylan och Brenda i Bevvan. Fox Mulder.

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?  När någon skickar ett “mail” som meddelande eller om det är som chatt-meddelande vad fan är skillnaden? Per Sinding-Larsen.

Vart vill du åka just nu?
Afrika. Eller Gotland. Eller Österlen. Eller Italien.

Vad önskar du dig i födelsedagspresent? Jobb, som vanligt. Frilanslivet. Det går utmärkt att ge mig uppdrag även när jag inte fyller år.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s